За Murano Art

551715_319794898076421_1399395322_n

Мурано Арт ДООЕЛ e online продавница за рачно изработен уникатен накит (алки, ланчиња и обетки), како и делови за изработка на накит (монистра – дрво, кристал, пластика, стакло).

Контакт:
Мурано Арт ДООЕЛ
Тел. 078 518 870
murano_art [at] yahoo.com