Како да купам?

Купувaњето е многу едноставно и безбедно!
Погледнете го нашето видео или упатството со слики подолу за да дознаете како да го нарачате вашиот производ!

• Видео упатство

 

• Упатство со слики

1. Изберете производ кој ви се допаѓа и кликнете на “додади во кошничкa”. Можете да додавате колку сакате производи во вашата кошничка.

2. Во горниот десен агол можете да прегледате што сè имате во вашата кошничка. За да го сторите тоа, кликнете на “Види кошничка”.

3. Доколку сè ви изгледа во ред на страницата “Вашата кошничка” кликнете на “продолжи кон наплата”.

4. Во оваа страница пополнувате ваши детали за нарачката (име, презиме и адреса за достава).

Доколку ја изберете опцијата 1: “Плаќање при преземање” плаќањето можете да го извршите при подигнување на производот (во моментот кога ќе биде доставен до вас). Вашата нарачка ја потврдувате со кликнување на “направи нарачка”.

Доколку ја изберете опцијата 2: “Casys (cpay.net)”, со кликнување на “направи нарачка” ќе бидете префрлени на веб-сајтот на Cpay (Casys), каде што ја внесувате вашата картичка и ја потврдувате уплатата. Штом процесот се комплетира, ќе бидете вратени на веб сајтот на Murano Art со потврдна порака, а истата ќе ја добиете и на вашиот e-mail.

5. По ова, вашата нарачка е процесирана! Производот ќе биде доставен до вашата адреса во рок од 48 часа од процесирањето. Доколку се потребни дополнителни информации ќе ве контактираме телефонски. Ви благодариме!