Политика за испорака

Производите ќе бидат испорачани за 2 до максимум 3 работни дена од процесирањето на нарачката.

• Испораката во Скопје се врши преку Брза Пратка, од 12-16ч секој работен ден од понеделник до петок и чини 100 ден.
• Испораката во другите градови се врши според работното време и услови на Брза Пратка, и чини 100 ден.
• Испорака надвор од Македонија во моментов е недостапна.

Лицето кое ги дистрибуира пратките најпрвин ќе ве контактира телефонски при нарачување на производите. Доколку не сте на дадената адреса во тој момент, може да ја промените адресата при тој телефонски повик.

За сите прашања околу Политиката на испорака на електронската продавница на Murano Art контактирајте нè на телефон: 078518870.