skip to Main Content

Мурано Арт е online продавница за рачно изработен уникатен – алки, ланчиња, обетки, брошеви и прстени.

Накитот е изработени од:
♛ мурано стакло
♛ дрво
♛ полудраг камен
♛ школка
♛ чешки кристал
♛ swarovski кристал
♛ метални елементи
♛ пластика

Во продажба се достапни и делови за изработка на накит, со кој ќе креирате ваш уникатен накит од големиот избор на монистра од различни материјали.

Изненадете ги вашите блиски со совршен подарок!

Ланчиња

Обетки

Комплети

Делови за изработка на накит - комбинирани

Делови за изработка на накит - стакло

Делови за изработка на накит - пластика

Back To Top