skip to Main Content

551715_319794898076421_1399395322_n

Мурано Арт e online продавница за рачно изработен уникатен накит (алки, ланчиња и обетки), како и делови за изработка на накит (монистра – дрво, метал, кристал, пластика, стакло).

Контакт:
Мурано Арт
Тел. 078 518 870
murano_art [at] yahoo.com

Back To Top