skip to Main Content

Заштита на Личните податоци

Со прифаќање на тековните Услови, Корисниците кои веќе ги приложиле своите податоци во формуларот за нарачка, се согласуваат Личните податоци да бидат обработени од www.muranoart.mk по веб распоред за испорака на производите и услугите. www.muranoart.mk изјавува дека Личните податоци кои Корисниците ги приложиле НЕМА да бидат давани на трети лица за рекламирање или промотивни цели.

Приватност и заштита на податоци

www.muranoart.mk е целосно посветена на заштита на приватноста на Вашите лични податоци. Членовите на нашиот тим целосно ја ценат и почитуваат важноста на приватноста податоците на Интернет. Ние нема да откриваме информации за нашите потрошувачи на трети страни, освен ако не сме во договор да ви обезбедиме услуга на Вас со овие трети страни т.е. договор за испорака на производите, безбедносни проверки, како и за целите на одредено истражување за преференциите на потрошувачите, или за било каква друга цел за која претходно имаме добиено писмена дозвола од Вас.

www.muranoart.mk е сигурна веб страница. Кога ќе влезете на нашата checkout страница, Вие се наоѓате на сигурен сервер кој што користи Secure Socket Layer (SSL) технологија, која ги заштитува Вашите лични податоци.

Безбедност на Вашите податоци

Податоците кои Вие ги оставате на нашата страница се целосно безбедни. www.muranoart.mk ја почитува Вашата приватност и било каква лична информација како: Вашето име, телефонски број, адреса, е-маил адреса, порачани производи, информации од кредитната картичка итн. оставена овде е приватна, менаџирана e од страна на www.muranoart.mk во една сигурна и заштитена средина и нема никогаш да биде пренесена на некоја трета страна без Ваша претходна дозвола.

Ако сакате да ги потврдите Вашите податоци, или да не известите за некаква нивна промена контактирајте не на следнава е-маил адреса: murano_art [at] yahoo.com

Back To Top