Почетна

Добре дојдовте на нашата online продавница

Мурано Арт e online продавница за готов, рачно изработен уникатен накит (алки, ланчиња и обетки), како и делови за изработка на накит (монистра – дрво, кристал, пластика, стакло).

Како да нарачам?

Нарачајте лесно преку нашата online продавница, а платете при преземање на производот! Кликнете овде за да дознаете како да нарачате.

Алки
Ланчиња
Обетки